Starnight Cosmetics

Gepubliceerd op 27 februari 2022 om 22:02

 

Starnight Cosmetics. 

Als je make up maar goed zit. Een gezegde die iedereen wel eens heeft gehoord. De een draagt wat meer make-up als de ander. Maar het maakt elke vrouw zelfverzekerder.

 

Voor een samenwerking heb ik van het bedrijf Starnight Cosmetics verschillende producten ontvangen. In deze blog mijn eerlijke mening over deze producten.

 

Magnetic eyelashes. 
Ik had er wel eens over gehoord, de magnetische wimpers, en ze ook al eens geprobeerd. Alleen een succes was dit toen niet.

Daarin tegen de magnetische wimpers van Starnight Cosmetics zijn echt erg fijn. Ze zijn goed verpakt, in een mooi handig doosje die je ook weer makkelijk kunt gebruiken om de wimpers weer op te bergen. Er zit een pincet bij om de wimpers aan te brengen en de eyeliner zit in ook in een mooi flesje. Het kwastje is niet te hard maar ook niet te zacht, dus erg makkelijk in gebruik.

Het aanbrengen gaat heel simpel! Je brengt de eyeliner met het kwastje aan op je ooglid. Ik vind een wing effect erg mooi, dus dat maak ik er dan van. Vervolgens pak je met de pincet de wimper. En dan kan je hem eigenlijk als het ware zo op je eyeliner ‘plakken’.

Doe dit ook op het andere oog en klaar.
How easy is that?

Het fijne aan deze wimpers is natuurlijk dat je geen geknoei heb met wimperlijm. Maar daarnaast blijven ze ook super goed zitten. Ze verschuiven niet en blijven netjes op hun plaats.

Het verwijderen doe je ook weer met de pincet. Zoals ik eerder al zei kan je ze makkelijk weer in het doosje opbergen voor een volgend gebruik.

De eyeliner is heel makkelijk te verwijderen met een make up doekje.

Deze magnetic eyelashes vind ik ideaal op de dagen dat ik even wat minder tijd heb om mijn make up te doen. Ze zitten er zo op en ze blijven perfect zitten.

Oogschaduw. 
Een prachtig rosé oogschaduwpallet. Ook die kreeg ik bij de ontvangen producten. Het pallet zelf is al: wauw! 
Maar de kleuren erin zijn ook schitterend.

Ik heb wel eens oogschaduw gehad waarbij je verschillende lagen moet aanbrengen voor je de kleur duidelijk ziet. Bij deze oogschaduw is dat niet het geval. Je brengt de kleur aan en hij is direct zichtbaar. Het is makkelijk aan te brengen en blijft lang zichtbaar.

Dit pallet is zeker een aanrader voor elke oogschaduw collectie.

 

Lipstick. 
And last but not least, de lipstick.

Ik persoonlijk hou het meest van een opvallende kleur. En dat is dit kleurtje zeker. Maar er zitten er zeker meer in het assortiment.

Het omhulsel van de lipstick is ook weer opvallend en erg mooi.

Bij het aanbrengen merkte ik meteen dat de kleur gelijk mooi zit en dat je eigenlijk geen meerdere lagen hoeft aan te brengen. Ook is het heel makkelijk aan te brengen en hoef je niet te hard te drukken voor er kleur komt.

De kleur blijft verrassend lang zitten. Eigenlijk was de kleur pas echt weg toen ik het zelf verwijderde. De lipstick droogt niet uit zodat je velletjes krijgt op je lippen. Kortom: langdurig mooie lippen met deze lipstick.

Ik ben erg verrast door deze producten. De kwaliteit is erg goed en het resultaat ermee ook. Ik zou dit zeker elke vrouw aanbevelen!

 

Tot 28-02 loopt er een kortingscode op de lipstick. Ben jij na het lezen van mijn blog enthousiast geworden en wil je de lipstick ook proberen? Gebruik dan de code: deborah bij het afrekenen en krijg maar liefst 25% korting.

 

Wil je bestellen of heb je vragen? Zie onderstaande sites.

www.starcosmetics.nl

https://instagram.com/starnightcosmetics

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.