It maybe stormy now, but it never rains forever.

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 20:16

We leven in de Corona tijd. En ik denk dat iedereen wel een beetje Corona moe  word en weer snel hoopt dat het normale leven terug keert.

Wat ik veel om mij heen hoor is dat er bij veel mensen depressies en andere psychische klachten opspelen. Helaas is dit momenteel ook wat er in mijn leven speelt.

 

Alles op sociaal media lijkt altijd leuk en dat alles goed gaat. Ik laat nu de andere kant zien, mijn kwetsbare kant.

Het is even stiller geweest rondom mijn sociaal media, maar de tijd is aangebroken om mijzelf weer uit de put te trekken. Mijn samenwerkingen weer op te pakken en te genieten. Want er is zoveel moois op deze wereld.

Ik heb lang in een dip gezeten wat van kwaad tot erger ging. En waarin ik mijzelf bijna kwijt raakte. En als je in zo een dip zit werkt Corona echt niet mee. Ook als je hulp zoekt werkt Corona niet mee. Gigantische wachtlijsten omdat je niet de enige bent.

Begrip is soms ver te zoeken, maar in zo een periode weet je wel wie daar echt voor je staan❤️

Ik zit in een tweestrijd met me zelf. Ik voel me down maar ik doe vrolijk voor mijn kindjes. Wie wil ik zijn en wat wil ik bereiken? Wil ik nog wel op deze wereld zijn. Het verleden dat vaak de overmacht neemt wat er voor zorgt dat ik met nare gedachtes rond loop. In één van mijn vorige blogs heb ik de aandacht besteedt aan zelfmoord en dat ik zelf ook poging tot heb gedaan in het verleden.

Maar nu heb ik een motivatie, een reden om te leven. Mijn kinderen!

En dat overheerst weer de nare gedachtes.

Be strong and be positive, dat is mijn motto. En dat word zeker ook mijn motto in 2022.

Want alleen jij kan jou eigen geluk maken.

Ik ga deze depressie overwinnen 💪🏼

 

It may be stormy now, but it never rains forever.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jurgen
een jaar geleden

Lieverd, je kunt dit. Sta voor je klaar, begrijp wat je meemaakt, ikzelf sta ook op wachtlijst (voor vervolg hulp) ben sinds 2020 onder behandeling. Het is een lange weg met soms hele diepe dalen. Samen sta je sterk.
Jij en je Kids kunnen op me bouwen. 🫂🤗💙