The golden keratine mask

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 23:12

Onlangs heb ik van ar.hairbeauty Een heerlijke masker mogen ontvangen. Deze blog is bedoeld om jullie te overtuigen van dit geweldige product

Goed verpakt

Soms als je de advertenties lees ben je nogal sceptisch. Ja, ook ik ben dat! Ik ben iemand die het eerst moet zien dan geloven.

Toen ik de golden keratine masker binnen kreeg werd ik al happy. Puur om de manier hoe het verpakt was. In bubbeltjes folie tegen stoten of dat de zak ,waar het masker zich bevindt, kan scheuren. Dit gaf mij een goede eerste indruk om het masker snel uit te proberen. 

Eerste ervaring

Het masker zit in een handig knijp zakje. Je haalt de dop eraf en je knijpt zo het masker in je handpalm. Maar eerst natuurlijk je haar wassen.

Wat opvalt, terwijl je het aanbrengt, is de geur en kleur. De kleur is als honing, wat ook een belangrijk ingrediënt is in het masker. De geur is zacht en zoet. Ik houd van honing geuren!

Het aanbrengen gaat ook heel simpel en makkelijk. Je kan het makkelijk verdelen over je haar.

Laat het even intrekken en spoel het hierna goed uit. Je ziet en merkt meteen al resultaat. Je haren voelen, na het gebruik van het masker, heerlijk zacht aan. 

Waar ik nog vrolijker van werd was dat mijn haren ineens zo makkelijk doorkam baar zijn! Waar ik normaal zoveel conditioner voor nodig heb kreeg ik nu gewoon als resultaat. Dit is een hele verbetering. 

Ik heb krullen. En de mensen die krullen is hebben herkennen vast wel dat kroezige en pluizige haar. Nadat ik de golden keratine masker voor de tweede keer gebruikt had merkte en zag ik ook dat mijn haar minder begon te pluizen. Zo snel gaf het dus al resultaat.

Daarnaast heeft het haarmasker zoveel andere voordelen:

  • Je haar verkleurt er niet door
  • Stopt haaruitval
  • Versnelt de haargroei
  • Natuurlijke ingrediënten, waaronder honing uit Yemen, olijfolie Muru Muru en vitamine A, B en D12.

En heel belangrijk:

Het is geschikt voor ieder haartype.

Ik ben een grote fan! En dat al na slechts een paar keer gebruiken. Ik raad dit product iedereen aan! Heb jij het masker al mogen uitproberen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.