Een wijze les

Een docent die zijn college begon met een biljet van twintig euro omhoog te steken en vervolgens de vraag stelde; 'Wie wil deze twintig euro?'

Lees meer »

Als je denkt alles gezien te hebben…

In 1 van mijn vorige blogs is te lezen hoe ik in de jeugdgevangenis Eikenstein terecht kwam. De gebeurtenissen die ik in de vorige blog heb beschreven waren niet heel gedetailleerd. Maar in deze blog wil ik iets meer open zijn. Het is een grote stap, omdat ik er zelden over gesproken heb. Maar het word tijd dat er gezien en gehoord word hoe het er ook aan toe kan gaan in de jeugdzorg.

Lees meer »

Een kleine reminder!

Een goed zelfbeeld is iets wat veel vrouwen en jongere meiden niet hebben. Maar ook jongens en mannen maken hier tegenwoordig geen taboe meer van om dit te uiten.Ook ik heb hier een lange tijd mee moeten dealen.

Lees meer »

De stilte doorbreken.

In deze blog neem ik jullie mee in een anoniem verhaal van 1 van mijn bloglezers. Het gaat over seksueel misbruik. Het onderwerp wat nu zoveel in de media is. Voor vele is het tijd de stilte te doorbreken. Zo ook deze lezeres die misbruikt is door haar vader.

Lees meer »

I have a dream

Een grote droom van mij is: mensen helpen! En een ieder die mij kent die weet dat. De Corona periode maakt het voor een ieder niet makkelijker. Veel mensen voelen zich eenzaam en raken in een depressie. Ben je ziek, lichamelijk of geestelijk, word je minder snel geholpen.Dit heeft mij doen besluiten dat dit het juiste moment was om mijn droom na te jagen. En zo ben ik Team believe in yourself🧡 gaan opzetten.

Lees meer »

Mama's meisje

Mijn oudste dochter is voor het eerst echt uit logeren. Voor het eerst dat ze een iets langere tijd niet thuis slaapt. Heel eerlijk, het is even lekker mijn handen iets minder vol hebben. Maar ik mis haar verschrikkelijk.

Lees meer »

You no longer have a secret

Mensen handel, een onderwerp dat tot de dag van vandaag vaak naar voren komt. Maar met weinig persoonlijke verhalen. Uit angst of schaamte.Maar het is wel het onderwerp waar ik het in deze blog over wil hebben.

Lees meer »

De belangrijkste personen in mijn leven zijn mijn opa en mijn oma.

Mijn opa die zowel opa als vader in één was voor mij, omdat mijn eigen vader niet in beeld was. Als kind ging ik al graag naar opa en oma. Als we aankwamen was opa altijd bezig in de tuin of in de schuur. Hij deed daar van alles. Hij maakte van hout molens en poppenhuizen. Hij maakte ook fietsen die kapot waren, van familie en de vele bekende die hij had. Mijn opa was erg geliefd.

Lees meer »